Sunday 26 February 2017

Galatasaray vs Beşiktaş Canlı 2017/02/27




Galatasaray ve Beşiktaş, 22. Super LIga turu için bir maçta Türk Telekom Arena'da karşılaşıyorlar. İki takım, ligin bu baskısında birbirlerine son karşılaştıkları 24-09-2016'da (2-2) hazırladılar. Bu aşamada, doğrudan karşılaşma geçmişi, son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 kaybı bulunan ev sahibi takım için elverişli bir durum. Ancak, bu stadyumda son karşılaştıkları karşılaşmada 08-05-2016 arasında Süper Liga'nın oynadığı Beşiktaş'ın (0-1) galibiyetiyle sona erdi. Maçın tek golü M. Gómez (76 ') tarafından atıldı. Galatasaray evde ve ziyarette elde edilen sonuçlarda önemli farklar sunduğu için bu maçta ev faktörü önemli rol oynayabilir.
Ev sahibi takım şu anda 3 maçta 12 galibiyet, 4 berabere ayrılmış ve 5 kayıp ile 40 puan kazandı. Sondan bir önceki maçta, evinde Kayserispor'a yenildi (1-2). Son maçta Çaykur Rizespor'a bağırdı (1-1). Stadyumunda oynarken daha güçlü bir takım çünkü son 30 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 kayıplı bir ziyaretçi; Stadyumunda 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 kayıp verdi. Şampiyonada Galatasaray, stadında oynadığı son 10 maçta 7 galibiyet ve 3 kayıp sonrasında 30 şansa 21 puan verildi. Son 10 maçın 8'inde gol atarak, savunmacı sağlamlığı onun en güçlü noktası değildi, ancak bu yarışmada geçen 10 maçın her birinde en az bir gol attığından saldırısı düzenli olarak attı. Bu yarışmadaki 21 maçta, ilk golü attığı 6 maçın 3'ünde skora dönüşmeyi başardı. Bu yarışmada son 10 ev oyununda 1 öne çıkan olaylar var: 25 golün 10'unu dakika olarak (76'-90 ') gol attı.
Galatasaray ekibi, Rize'ye karşı 1-1 berabere kalarak bu maça çıktı ve üçüncü maçını resmi maçlarda kazanmadan tamamladı: Takımın tek golü Podolski tarafından atıldı. Bu klasik Türk oyuncusu Igor Tudor, topu ve organize atakları elinde tutmak için normal taktik sistemini, yani 4-2-3-1'yi korumalı, ancak maçın bazı anlarında sadece karşı saldırıda oynamalı. Sağ orta saha oyuncusu Yasin Öztekin 9 golle Galatasaray'ın en iyi finişerini attı. 10 ev oyununda, ev sahibi takımın 7 galibiyet ve 3 kaybı vardı. Aziz, Carole, Derdiyok ve Sneijder yaralanma nedeniyle takımdan çıkmış durumda.
Ziyaret ekibi 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 kaybın ardından 47 puan ile birinci sırada. Sondan bir önceki maçta Kardemir Karabükspor'u kaybetti (2-1). Son karşılaşmada, evinde Akhisar Belediyespor'a (3-1) kazandı. Bu, son 30 maçta toplam 23 golün atıldığı, ziyaretçi olarak 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 kaybı kaydettiğinden, ev faktöründen az etkilenen, yani evde ve uzakta benzer sonuçlar veren bir takım. 19 kabul edildi. Zaten evde, 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 kayıp kazandı ve toplam 31 gol atıldı ve 16 gol kazandı. Avrupa Ligi için oynadığı son maçta evinde Hapoel Beer Sheva'yi yendi (2-1). Son 10 deplasman maçlarında Beşiktaş 6, 2 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti ve 30 sayıya 20 puanı attı. Ziyaretçisindeki lig oyunlarında en sık aralıklarla sonuç 0-0 oldu (11 maçtan 4'ü ). Ekip, son 10 maçının 7'sinde gol attı, bu nedenle savunma sağlamlığı pek iyi değil, ancak saldırı düzenli olarak attı, çünkü bu yarışmada geçen 10 maçın 9'unda oynadı. Bu yarışmadaki 21 maçta, ilk golü 5 kere düşürdü ve skoru hiç çevirmedi. Bu yarışmada son 11 deplasmanda 1 devre ön plana çıkıyor: 9 golün 6'sında dakika boyunca (46'-60 ') mağlup oldu.
Beşiktaş ekibi bu şekilde, Hapoel Beer Sheva üzerinden 2-1 kazanarak Avrupa Ligi'nin bir sonraki aşamasına geçecek şekilde ilerliyor. Konuk ekip, son turda Akhisar'ı evinde 3-1 yenmeyi başardı. Antrenör Şenol Güneş'in evinden uzak olmasına rağmen, özellikle sağ taraftan topu oynamak ve organize maça katılmakla 4-2-3-1 arası bir performans sergilemesi bekleniyor: Quaresma, saldırı geçişinde çok hızlı ve yetenekli bir oyuncudur. Cenk Tosun 16 golle Beşiktaş'ın en skorer isimlerinden biri. Ziyaret takımının evden uzakta oynayarak en iyi performansı aldığına dikkat etmek önemlidir: 11 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 kayıp oynanır. Bu oyun için, antrenör Adriano, Demba Ba ve Caner Erkin'in yanı sıra askıdaki Dusko Tosic'e de güvenemez; yaralı.


Galatasaray, Beşiktaş'ı bugün Süper Lig'e devraldı. Bu sayfada listelenen kapsamı izlemek için mevcut bağlantılar bulunmaktadır. Bu, 17/02/2011 tarihinde başlayacak olan 17: 00'da başlayacak olan bir Türk Super Lig olayı. Oyun için kaynaklar, canlı etkinliğin başlangıcından yaklaşık yarım saat önce bu sayfada görünür. Galatasaray - Beşiktaş'taki canlı yayınlardan bir tanesini, birinci sınıf resmi yayıncıların linklerinden birini kullanarak bulabilirsiniz. Eurorivals, etkinliğin bilgisayarınızda canlı olarak nasıl izleneceğini gösterecektir.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

مشاهدة مباراة مانشستر يونايتد ونيوكاسل يونايتد بث مباشر

أنتظروا بث المباراة الساعة 6.30 مساءا بتوقيت القاهرة